top of page

Dit is holistische coaching!

Tegenwoordig zijn we met name op de buitenkant ofwel het fysieke gericht. Zit je niet lekker in je vel? Dan kom je al snel uit bij vragen als: Eet je wel goed? Slaap je wel voldoende? Allemaal heel belangrijk natuurlijk, maar er is meer waar je mee aan de slag kunt!


Holistische coaching gaat over het coachen van alle verschillende lagen van jouw zijn. Deze lagen zijn op te delen in het fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele. Pas als je aandacht geeft aan al deze verschillende lagen zul je echt in balans zijn en volledig, vanuit je eigen sterke kern, kunnen genieten van het leven.


Nu zijn er veel mensen die dit nog een ver van hun bed show vinden. Al was het alleen al omdat het natuurlijk reuze spannend is om wat meer met de diepere lagen van jezelf aan de slag te gaan. Daar kom je misschien wel nare dingen tegen die je helemaal niet aan wilt kijken omdat ze zo pijnlijk zijn dat je ze diep hebt weggestopt. Maar wegstoppen, het woord zegt het al, is niet oplossen! En zo lang het zit weggestopt in je lijf vreet het daar (vaak ongemerkt) een heleboel energie en voorkomt het dat je je hart echt volledig kunt openzetten. Daarnaast kan het voor allerlei andere, onbestemde klachten zorgen. Kortom, je zit niet lekker in je vel!


En daar kan ik je bij helpen! Samen kijken we hoe het met jou gaat en zoeken we naar een fijne manier om te helen en je lijf weer volledig in balans te brengen. Betekent dit dat er dan nooit meer tegenslag in je leven is? Wel nee, het leven gaat met ups en downs, dat hoort er gewoon bij. Maar, ik kan je wel beloven dat we gaan werken aan zo'n sterke basis dat je heel gemakkelijke met de downs kunt dealen en je nog meer kunt genieten van de ups.


Liefs,

Wendy

40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page